Op zoek naar Wega di Number in Nederland

Ben je Curaçaos? Dan weet iedereen dat jij heel goed weet wat Wega di Number is. Deze dagelijkse loterij is een begrip, het is cultuur. Jarig? Jouw vier magische cijfers (dag+maand én andersom) kopen is bijna een verplichting. Als jij het niet doet, dan doen anderen het wel. Maar…. 

Wat als je in nou helemaal in Nederland woont en toch mee wil of móet doen met de trekking? Caribisch Netwerk (NTR) ging in verschillende steden in Nederland op zoek naar lootjes. Lees hier het artikel >

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s