Politiegeweld: Antilliaanse artiesten hebben jou wat te vertellen

What if you’re in the wrong place, at the wrong time? Wat doe jij wanneer jouw uiterlijk in een momentopname bepaalt wie jij bent? Volgens een groep bekende Antillianen uit de muziek- en theaterwereld is er nog het een en ander wat jij moet weten over politiegeweld in Nederland.

Blood for Chocolate heet het theaterstuk waar ze aan werken. Met Mitch Henriquez als inspiratie, gaan zij de confrontatie aan vanuit hun belevingswereld. Het schijnt een dialoog te zijn waar je misschien wel heel ongemakkelijk van kunt worden, maar belangrijk genoeg om niet te missen.

Kijk op hun Facebookpagina voor meer informatie.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s