Gratis workshop belastingaangifte doen

Heb je vorig jaar loon gekregen en heb je nog steeds geen belastingaangifte gedaan? Doe het in ieder geval voor 1 mei, want anders kun je een fikse boete verwachten van de Belastingdienst. En mocht je het moeilijk vinden om de belastingaangifte in te vullen: Kiva Curaçao organiseert speciaal voor alle Antilliaanse studenten en young professionals in Nederland dit weekend een gratis workshop!

Je kunt dan onder begeleiding van een belastingadviseur kostenloos en gelijk jouw aangifte doen. Benieuwd naar welke aftrekposten voor jou gelden? Wie weet krijg jij deze zomer nog geld terug van de Belastingdienst..

Kijk voor alle details en om je aan te melden op: http://www.kivacuracao.com/profiles/blogs/antis-belasting-cursus/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s