Gediscrimineerd? Oproep aan Antilliaanse studenten in Nederland

Hoe gaan hogescholen en universiteiten in Nederland om met culturele diversiteit? En wat maken onze studenten mee op hun opleiding vanwege hun ‘Antilliaanse’ afkomst? Caribisch Netwerk is nu op zoek naar studenten die hun ervaring willen delen.  

“Het is tijd om hierover te praten”, zegt redacteur Natasja Gibbs. Zij wil aan de hand van de studenten die zij spreekt uiteindelijk een artikel schrijven voor de nieuwsvoorziening. De redactie van Caribisch Netwerk wil daarom graag in contact komen met jongeren die zich door hun afkomst een keer gediscrimineerd zijn of zich ongemakkelijk hebben gevoeld tijdens hun opleiding. En uiteraard: “Ik ga heel voorzichtig met jouw gegevens om.”

Mail vandaag nog jouw ervaring als student of die van jouw studerende zoon/dochter naar: natasja.gibbs@ntr.nl 

Oproep verlopen. Lees hier de resultaten

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s